Luchthavenvervoer

Tijd verliezen in de file van en naar de luchthaven? Een parkeerplaats zoeken in de overvolle luchthavenparkings? Of na uw vlucht moeten wachten tot er eindelijk een taxi beschikbaar is? Dat is allemaal verleden tijd als u kiest voor het professionele luchthavenvervoer met privéchauffeur van Y-Drive.

Luchthavenvervoer van deur tot deur

Kiest u voor ons luchthavenvervoer? Dan verzekert u zich van optimaal vervoer van deur tot deur in een comfortabele wagenUw privéchauffeur pikt u op het afgesproken tijdstip en op de overeengekomen plaats op en brengt u tot bij de deur van de vertrekhal van de luchthaven. Hij helpt u met uw bagage en zorgt ervoor dat u vlot, veilig en in aangename omstandigheden vervoerd wordt. Komt u op de luchthaven aan? Dan staat hij met een naambordje en een glimlach voor u klaar in de aankomsthal om u naar uw bestemming te brengen. 

Mercedes V-klasse

Deze ruime zwarte luxeminivan voor zeven personen is onze standaardwagen. Het hoogwaardig afgewerkte interieur, het ruimtelijke gevoel en de lederen zetels van deze V-Klasse vormen samen met de sfeerverlichting uw garantie voor een aangename rit.

Passagiers: 7
Koffers: 7

Luchthavenvervoer aanvragen

De nodige luxe & comfort, speciaal voor u

Tijd verliezen in de file van en naar de luchthaven? Een parkeerplaats zoeken in de overvolle luchthavenparkings? Of na uw vlucht moeten wachten tot er eindelijk een taxi beschikbaar is? Dat is allemaal verleden tijd als u kiest voor het professionele luchthavenvervoer met privéchauffeur van Y-Drive.

Datum en uur

Voor welke datum en uur wenst u ceremonievervoer aan te vragen?
Aantal personenLocatieIndien retour, vul onderstaande velden in:

Uw partner voor alle personenvervoer

Y-Drive biedt u flexibele en professionele oplossingen voor uw personenvervoer. U kunt naast luchthavenvervoer bij ons ook terecht voor:

Wilt u zich ook in stijl verplaatsen?
Laat u dan vervoeren in een van onze klassewagens.