Ons wagenpark

De nodige luxe & comfort, speciaal voor u

Y-Drive kiest bewust voor de topkwaliteit en de uitstraling van Mercedes. Zo bent u altijd zeker van stijlvol en aangenaam vervoer in een comfortabele luxewagen.

V-Klasse

Deze ruime zwarte luxeminivan voor zeven personen is onze standaardwagen. Het hoogwaardig afgewerkte interieur, het ruimtelijke gevoel en de lederen zetels van deze V-Klasse vormen samen met de sfeerverlichting uw garantie voor een aangename rit.

Passagiers: 7
Koffers: 7

S-Klasse

Comfort is het sleutelwoord van deze zwarte berline. De S-Klasse is het paradepaard van onze vloot. Deze wagen met lederen zetels en extra veel beenruimte biedt u optimaal comfort. Het is de ideale wagen voor iedereen die net dat tikkeltje meer luxe en uitstraling wil.

Passagiers: 3
Koffers: 3

7-serie

Met de BMW 7-serie kan u rustig genieten en zonder zorgen uw verplaatsing maken. Of u nu onderweg wenst te werken, gezellig praten met uw reisgezelschap of optimaal genieten van rust en comfort, met de BMW 7-serie is het mogelijk.

Passagiers: 3
Koffers: 3

Luxe Sprinter

Onze Mercedes-Benz Luxe Sprinter is ideaal wanneer u een groot gezelschap dient te vervoeren. Deze luxe bus kan tot wel 16 passagiers en 30 koffers vervoeren. Ideaal dus voor een transfer met een grote groep of een langere rit waarin u (en uw gezelschap) nog wat werk dienen te verrichten.

Passagiers: 16
Koffers: 30

Oldtimer Kever

 

Passagiers: 2
Koffers: 0

Contact

Wij helpen u graag verder