Y-Drive voor al uw ceremonievervoer

Staat u op het punt een belangrijke ceremonie mee te maken en wilt u dit tot in de kleinste details regelen? Een van de belangrijkste zaken om goed te regelen is dan het vervoer. Bij Y-Drive hebben we veel ervaring met het verzorgen van ceremonievervoer. Wij zijn in te schakelen bij elke soort ceremonie, van huwelijken en doopsels tot aan belangrijke jubilea. Neem dan ook contact met ons op om meer te weten te komen over wat er allemaal mogelijk is op dit gebied.

Voordelen ceremonievervoer van Y-Drive

Betrouwbaarheid

U kunt erop vertrouwen dat uw gasten op tijd en efficiënt op hun bestemming zullen aankomen.

Klantvriendelijkheid

De eisen en wensen van de klant staan bij ons altijd voorop en we staan voor een maximaal comfort.

Professionaliteit

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, letten wij op elk detail. Zodat de diensten vlekkeloos verlopen.

Waarom ceremonievervoer van Y-Drive

Y-Drive is de specialist als het gaat om het vervoeren van mensen, waarbij we altijd ons best doen aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Wij hebben mooie, luxe wagens klaar staan waarmee wij ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Een ceremonie is nu eenmaal een gelegenheid waar u optimaal van wilt genieten en waar u geen zorgen wilt hebben over het vervoer. Onze professionele chauffeurs nemen u hierbij alle zorgen uit handen. Wij verzorgen ceremonievervoer voor een huwelijk, maar ook voor vele andere gelegenheden.

Ons wagenpark voor ceremonievervoer

Bij Y-Drive willen wij onze klanten zo luxe mogelijk vervoeren. We hebben daarom bewust gekozen om de wagens van Mercedes te gebruiken voor ons vervoer. Dit zijn mooie, zeer comfortabele wagens waar iedereen met plezier in vervoerd zal worden. Daarbij ook wagens die zonder mankementen functioneren. Wij hebben meerdere wagens van topkwaliteit voor u klaarstaan. Denk aan de wagens van Mercedes uit de V-klasse of S-klasse, maar ook wagens uit de 7-serie. We hebben daarnaast ook nog oudere modellen klaar staan voor mensen die speciale wensen hebben op het gebied van vervoer.

Mercedes V-klasse

Mercedes-Benz V-Klasse

De Mercedes-Benz V-Klasse is onze luxeminivan die tot wel 7 passagiers comfortabel kan vervoeren. Ook voor baggage is in dit voertuig voldoende ruimte, aangezien deze tot wel 7 volwaardige koffers kan vervoeren. Deze stijlvolle minivan is dus ideaal voor bijvoorbeeld gelegenheden waarbij u shuttle service nodig heeft of wanneer u een grotere groep personen comfortabel wilt vervoeren.

Mercedes-Benz S-Klasse

De Mercedes-Benz S-Klasse is het paradepaard van onze vloot. Ook in deze luxe-sedan uit de topklasse is voldoende beenruimte aanwezig voor passagiers. Als u of uw gezelschap vervoerd wordt in dit voertuig, bent u verzekerd van een comfortabele, maar zeker ook stijlvolle rit. Deze Mercedes-Benz kan tot 3 passagiers en 3 koffers tegelijk vervoeren.

Bmw 7-serie

BMW 7-serie

De BMW 7-serie is een van onze luxe-sedans uit de topklasse. Uiteraard is ook dit voertuig voorzien van comfortabele zetels, waardoor u volledig tot rust kunt komen of juist nog even wat werk kunt verrichten. De BMW 7-serie is een stijlvolle en statige auto waarin tot wel 3 personen en 3 volwaardige koffers tegelijk vervoerd kunnen worden. Een indrukwekkende aankomst is gegarandeerd met een luxewagen als deze.

Oldtimer Kever

Mercedes-Benz Luxe Sprinter

Onze Mercedes-Benz Luxe Sprinter is ideaal wanneer u een groot gezelschap dient te vervoeren. Deze luxe bus kan tot wel 16 passagiers en 30 koffers vervoeren. Ideaal dus voor een transfer met een grote groep of een langere rit waarin u (en uw gezelschap) nog wat werk dienen te verrichten.

Ceremonievervoer voor speciale gelegenheden

Huwelijk

Een huwelijk is een belangrijke ceremonie, waarbij alles perfect geregeld moet zijn. We hebben het dan niet alleen maar over de bruidskleding, ook aan de aankleding van het feest wordt veel aandacht besteed. De auto is een belangrijk onderdeel van een geslaagde trouwdag. Wij hebben meerdere opties op het gebied van ceremonievervoer voor een huwelijk. Zo kunnen wij u in een prachtige limousine op de plaats van bestemming afleveren, maar is het ook mogelijk om hier een klassieke auto voor te gebruiken. We nemen graag uw wensen met u door. Wilt u uw gasten ook met een mooie auto van de ceremonie naar het feest laten vervoeren? Ook daar hebben wij meerdere opties voor.

Doopsel

Een doopsel is een belangrijke gebeurtenis in het leven van een kind. Dit is bij uitstek een dag waar u later nog eens met plezier aan terugdenkt. Y-Drive regelt graag voor u het vervoer voor deze bijzondere dag. Er moet voor een doopsel nu eenmaal veel geregeld worden. Laat ons u dan het vervoer uit handen nemen, zodat u zonder zorgen van deze mooie dag kunt genieten. Wij hebben professionele chauffeurs in dienst die u en uw gezin veilig en comfortabel naar de plaats van de doopceremonie vervoeren.

Communie

Eerste Communie of plechtige communie is een belangrijke ceremonie. Uw kind heeft zich moeite getroost om zich goed op deze dag voor te bereiden. Y-Drive zorgt er dan graag voor dat u en uw kind op een stijlvolle wijze naar de kerk wordt gebracht.

Jubileum

Heeft u een mijlpaal bereikt op uw werk, of is er een ander jubileum om te vieren? Ook dan bieden wij een groot aantal opties op het gebied van het vervoer hier naartoe. Als u bijvoorbeeld uw hele leven hard heeft gewerkt en hier een jubileum voor wilt vieren, dan wilt u toch ook op een speciale, comfortabele manier naar de plaats van bestemming worden gebracht. Neem hiervoor ons aanbod op het gebied van voertuigen eens door om te bekijken welke van onze wagens u het meeste aanspreekt.

Begrafenis

Het leven bestaat helaas niet alleen maar uit feesten. Vandaar ook dat wij ook wagens klaar hebben staan voor begrafenissen. Wij beschikken over wagens waar de overledene in vervoerd kan worden, maar ook over wagens voor familie, vrienden en andere dierbaren die ook naar de ceremonie vervoerd moeten worden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op dit gebied stemmig is aangekleed, zodat u op een waardige manier afscheid kunt gaan nemen. We nemen uw wensen op dit gebied graag van tevoren goed met u door.

We nemen graag onze mogelijkheden met u door

Y-Drive is de specialist als het gaat om vervoer naar bijzondere gelegenheden. We hebben professionele chauffeurs klaarstaan die weten wat er op een belangrijke dag van hen wordt verwacht. Zij willen er alles aan doen om u zo aangenaam mogelijk naar uw ceremonie te vervoeren.

Onze wagens verkeren daarbij altijd in perfecte staat. Zo hoeft u zich er geen zorgen over te maken of u wel op tijd op de plaats van bestemming aan gaat komen. Bij een belangrijke gelegenheid als een huwelijk, een doopsel of een jubileum wilt u er toch voor zorgen dat u ontspannen op de plaats van bestemming aankomt. U wilt uzelf dan geen zorgen hoeven maken over het verkeer en over de route naar de plaats van bestemming.

Wij nemen u alle zorgen op dit gebied uit handen. Wilt u de mogelijkheden voor ceremonievervoer bij ons een keer met ons doornemen? We gaan dan graag een keer met u in gesprek. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Neem voor het aanvragen van een offerte vandaag nog contact op met Y-Drive.

We zorgen ervoor dat u de gevraagde informatie dan snel in huis heeft. Aan de hand hiervan maken wij dan graag een afspraak met u voor de datum waarop u vervoerd wilt worden.

Offerte Ceremonievervoer

De nodige luxe & comfort, speciaal voor u

Een huwelijk, jubileum of doopsel zijn heuglijke gebeurtenissen. Het zijn belangrijke evenementen die mensen samenbrengen en voor vrolijkheid, feest en een fijne tijd staan. Wilt u die leuke momenten nog dat tikkeltje extra geven? Kies dan voor het ceremonievervoer van Y-Drive en geniet voluit én in stijl van elke feestelijke gelegenheid.