Shuttle service

Als u op zoek bent naar een betrouwbare manier om van A naar B te reizen is een shuttle service de ideale manier van vervoer. Of u nu een zakenreiziger bent die een vlotte transfer van het vliegveld naar uw hotel nodig heeft, of een toerist die comfortabel naar populaire bezienswaardigheden vervoerd wil worden, een shuttle service biedt talloze voordelen. Waar u de service ook voor nodig heeft, het genot van veiligheid en rust tijdens uw rit(ten) zal u niet tegenvallen!

Waarom Y-Drive ?

Betrouwbaarheid

U kunt erop vertrouwen dat uw gasten op tijd en efficiënt op hun bestemming zullen aankomen.

Klantvriendelijkheid

De eisen en wensen van de klant staan bij ons altijd voorop en we staan voor een maximaal comfort.

Professionaliteit

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, letten wij op elk detail. Zodat de diensten vlekkeloos verlopen.

Waarom shuttle service van Y-Drive

Het team van Y-Drive heeft een passie voor het chauffeursvak en is gespecialiseerd in verschillende vormen van shuttle vervoer. Met een uitgebreid wagenpark bieden we voor elke situatie een passend voertuig. Of het nu gaat om een luxe-sedan uit het topklasse-segment, een prachtige luxeminivan of een grote en super praktische Sprinter die tot wel 16 passagiers en 30 koffers kan vervoeren, bij Y-Drive is er geen gebrek aan voertuigkeuze. Maar niet alleen de voertuigen zijn veelzijdig, ook de dienstverlening van Y-Drive is zeer divers. We bieden verschillende soorten vervoer aan, waaronder ceremonies, directievervoer, shuttle service en privéchauffeurs.

(personalisatie is mogelijk, enkel met magnetische stickers)

Shuttle service met ervaren chauffeurs

Een groot evenement staat synoniem voor veel volk en druk verkeer. Daarom werkt Y-Drive niet met studenten maar met professionele shuttleservicechauffeurs met veel rijervaring. Want veiligheid komt voor ons altijd op de eerste plaats. Kiest u voor de shuttle service van Y-Drive? Dan gaat u voor een veilige, betaalbare en kwaliteitsvolle oplossing voor uw tekort aan parkeerplaatsen.

Ons wagenpark voor shuttle service

Of het nu gaat om een speciale gelegenheid zoals een huwelijksceremonie of een zakelijke bijeenkomst, Y-Drive staat klaar om het vervoer te regelen. Met onze uitstekende klantenservice zorgen we ervoor dat elke rit soepel en comfortabel verloopt. Zo bieden we voor ceremonies bijvoorbeeld prachtige luxevoertuigen, passend bij de sfeer van de gelegenheid.

Mercedes V-klasse

Mercedes-Benz V-Klasse

De Mercedes-Benz V-Klasse is onze luxeminivan die tot wel 7 passagiers comfortabel kan vervoeren. Ook voor baggage is in dit voertuig voldoende ruimte, aangezien deze tot wel 7 volwaardige koffers kan vervoeren. Deze stijlvolle minivan is dus ideaal voor bijvoorbeeld gelegenheden waarbij u shuttle service nodig heeft of wanneer u een grotere groep personen comfortabel wilt vervoeren.

Mercedes-Benz S-Klasse

De Mercedes-Benz S-Klasse is het paradepaard van onze vloot. Ook in deze luxe-sedan uit de topklasse is voldoende beenruimte aanwezig voor passagiers. Als u of uw gezelschap vervoerd wordt in dit voertuig, bent u verzekerd van een comfortabele, maar zeker ook stijlvolle rit. Deze Mercedes-Benz kan tot 3 passagiers en 3 koffers tegelijk vervoeren.

Bmw 7-serie

BMW 7-serie

De BMW 7-serie is een van onze luxe-sedans uit de topklasse. Uiteraard is ook dit voertuig voorzien van comfortabele zetels, waardoor u volledig tot rust kunt komen of juist nog even wat werk kunt verrichten. De BMW 7-serie is een stijlvolle en statige auto waarin tot wel 3 personen en 3 volwaardige koffers tegelijk vervoerd kunnen worden. Een indrukwekkende aankomst is gegarandeerd met een luxewagen als deze.

Mercedes-Benz Luxe Sprinter

Onze Mercedes-Benz Luxe Sprinter is ideaal wanneer u een groot gezelschap dient te vervoeren. Deze luxe bus kan tot wel 16 passagiers en 30 koffers vervoeren. Ideaal dus voor een transfer met een grote groep of een langere rit waarin u (en uw gezelschap) nog wat werk dienen te verrichten.

Speciale gelegenheden

Gezien de verschillende soorten luxewagens die wij bij Y-Drive bieden, kunnen wij ook voor een hoop verschillende gelegenheden shuttle vervoer regelen. Of het nu gaat om een zakelijke rit, vliegveldvervoer, of ander vervoer, wij zijn een luisterend oor als het gaat om de wensen van de klant, zodat de service vlekkeloos verloopt.

Luxe en veilige shuttle service

Laat uw gasten veilig en comfortabel van de parkeerplaats naar uw evenement en weer terugbrengen met de shuttle service van Y-Drive. Wij bieden betrouwbaar shuttlevervoer, waarbij uw gasten kunnen ontspannen en genieten van de rit zonder zich zorgen te hoeven maken over het navigeren door het verkeer of het vinden van een parkeerplaats. Onze ervaren chauffeurs in diverse luxe voertuigen zorgen ervoor dat uw gasten op tijd en in stijl arriveren op de gewenste bestemming.

Met de shuttle service van Y-Drive hoeven uw gasten zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen of het gedoe van het vinden van een geschikte parkeerplaats. Zij kunnen simpelweg ontspannen en genieten van de comfortabele rit, terwijl een van onze chauffeurs u veilig naar uw eindbestemming brengt. Dit geeft uw gasten de mogelijkheid om zich te concentreren op het evenement zelf en de ervaring ten volle te beleven.

Offerte Shuttle service

Bent u de organisator van een groot evenement? Dan krijgt u waarschijnlijk te maken met het traditionele probleem van te weinig parkeercapaciteit. Want de meeste eventlocaties, evenementenhallen en feestweides in België en Nederland hebben maar een beperkte parking. Uw oplossing?
Parkeerplaatsen creëren op nabijgelegen locaties en uw gasten laten vervoeren via de shuttleservice van Y-Drive .