Privéchauffeur

Bent u vaak met de wagen onderweg en wilt u eigenlijk uw tijd wel nuttiger besteden? Kies dan voor een privé chauffeur! U weet zo zeker dat u vlot op uw bestemming aankomt, zonder dat u zelf hoeft te rijden. Zo houdt u tijd over voor andere zaken.

Voordelen een Privéchauffeur van Y-Drive

Betrouwbaarheid

U kunt erop vertrouwen dat uw gasten op tijd en efficiënt op hun bestemming zullen aankomen.

Klantvriendelijkheid

De eisen en wensen van de klant staan bij ons altijd voorop en we staan voor een maximaal comfort.

Professionaliteit

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, letten wij op elk detail. Zodat de diensten vlekkeloos verlopen.

Waarom kiezen voor een privéchauffeur?

Als u voor uw werk veel onderweg bent, dan gaat er veel tijd verloren met rijden tussen uw verschillende afspraken. In die tijd kunt u niets anders doen en dat is eigenlijk wel zonde. Bovendien kost rijden in een drukke stad vaak veel energie, doordat er veel ander verkeer op de weg is. En dan moet u er ook nog hopen dat er een parkeerplaats in de buurt van uw afspraak beschikbaar is. Laat u zich rijden, dan hebt u van deze problemen eigenlijk geen last. Er zijn dan ook verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een privé chauffeur.

Werk onderweg

In sommige sectoren of functies bestaat een groot deel van de werkdag uit zakelijke afspraken op locatie. Als u zelf moet rijden, dan gaat er veel werktijd verloren. Dat is zonde, want uw werk moet wel af. Zelf rijden betekent dan ook dat u op andere momenten van de dag nog veel werk moet verzetten. Laat u zich rijden door een privéchauffeur, dan kunt u uw reistijd nuttig besteden. U kunt dan vergaderstukken doornemen, telefoontjes plegen en nog zoveel meer. En dat allemaal terwijl u onderweg bent naar uw volgende afspraak! Eigenlijk hebt u op deze manier een kantoor op wielen. Hierdoor kunt u uw tijd dus echt veel efficiënter besteden.

Voorkom stress

De afgelopen jaren is het verkeer vele malen drukker geworden. Dat betekent dat u echt uw aandacht er goed bij moet hebben als u een wagen bestuurt. Rijden vergt veel concentratie, helemaal in de grotere en drukkere steden. Daarom is een privé chauffeur in Antwerpen of Brussel zeker geen overbodige luxe! Zo voorkomt u dat u vermoeid raakt door het rijden en al uw concentratie en energie hieraan verbruikt. Met een privéchauffeur behoudt u uw energie voor uw volgende afspraak!

Tijd om uit te rusten

Niet alleen voorkomt u met een privéchauffeur vermoeidheid en een gebrek aan concentratie, het geeft u ook de kans om onderweg uit te rusten. Als u wilt, kunt u immers even een dutje doen terwijl u naar uw volgende afspraak gereden wordt. Of gewoon even de ogen sluiten en zo tot rust komen.

Rechtstreeks van A naar B

Een ander groot pluspunt van een privéchauffeur is dat u rechtstreeks van A naar B komt. U hoeft niet eerst naar uw geparkeerde wagen te lopen, voordat u kunt gaan rijden. De chauffeur rijdt de wagen immers voor u voor. En op uw plaats van bestemming, zet uw chauffeur u ook voor de deur af. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar een parkeerplaats en u hoeft ook niet van een parkeerplaats naar uw bestemming te lopen. Ook dat bespaart u al met al veel tijd.

Ons wagenpark voor privéchauffeur

Mercedes-Benz S-Klasse

De Mercedes-Benz S-Klasse is het paradepaard van onze vloot. Ook in deze luxe-sedan uit de topklasse is voldoende beenruimte aanwezig voor passagiers. Als u of uw gezelschap vervoerd wordt in dit voertuig, bent u verzekerd van een comfortabele, maar zeker ook stijlvolle rit. Deze Mercedes-Benz kan tot 3 passagiers en 3 koffers tegelijk vervoeren.

Bmw 7-serie

BMW 7-serie

De BMW 7-serie is een van onze luxe-sedans uit de topklasse. Uiteraard is ook dit voertuig voorzien van comfortabele zetels, waardoor u volledig tot rust kunt komen of juist nog even wat werk kunt verrichten. De BMW 7-serie is een stijlvolle en statige auto waarin tot wel 3 personen en 3 volwaardige koffers tegelijk vervoerd kunnen worden. Een indrukwekkende aankomst is gegarandeerd met een luxewagen als deze.

Kies voor een privéchauffeur van Y-Drive

Er zijn verschillende bedrijven die chauffeursdiensten bieden, Y-Drive is daar een van. Wat onderscheidt Y-Drive nu van andere aanbieders? Zij bieden hun chauffeursdiensten in een ruime regio aan en ze onderscheiden zich door comfort, stiptheid, sereniteit, behulpzaamheid en discretie. Daarnaast zijn al hun chauffeurs uiteraard zeer professioneel en beschikken zij over een luxe wagenpark.

Brussel, Antwerpen en andere locaties

Zoals gezegd zorgt het rijden in grote steden vaak voor de meeste stress, vermoeidheid en tijdsverlies. Daarom kunt u bij Y-Drive terecht voor een prive chauffeur in Brussel en Antwerpen, maar ook in andere steden en op diverse andere locaties. Vraag hen gerust eens naar de mogelijkheden voor vervoer vanaf of naar uw locatie!

Stipt, sereen en discreet

De privéchauffeurs van Y-Drive staan altijd stipt op tijd voor u klaar en doen hun uiterste best om u zo snel en veilig mogelijk op uw plaats van bestemming te brengen. Tijdens de rit heerst er een serene sfeer in de wagen, zodat u rustig uw werk kunt doen of kunt ontspannen. Moet u onderweg wat telefoontjes plegen? Dan kunt u er zeker van zijn dat uw chauffeur discreet omgaat met wat hij of zij opvangt van het gesprek. Zo kunt u dus zonder belemmeringen uw werk doen.

Comfortabel vervoer

Om onderweg uw werk te kunnen doen, moet u uiteraard wel de nodige ruimte hebben en comfortabel zitten. En als u tijdens het vervoer een dutje wilt doen, is dit al helemaal van belang. Daarom rijdt Y-Drive in comfortabele wagens. U kunt kiezen uit verschillende soorten wagens, zoals de zwarte berline met extra beenruimte en lederen bekleding. Zo weet u zeker dat u ultiem comfort ervaart tijdens uw rit!

Kom aan in stijl

Een ander pluspunt van Y-Drive is dat al hun wagens een luxe en stijlvolle uitstraling hebben. Voor zakelijke afspraken is uitstraling vaak een belangrijke factor. Daarom kleedt u zich netjes en gebruikt u een nette tas voor uw papieren. Komt u aan in een luxe en stijlvolle wagen, dan draagt dit zeker bij aan de positieve indruk die u bij uw zakelijke contacten achter wilt laten. Door te kiezen voor vervoer door Y-Drive kunt u aankomen in stijl, zonder dat u zelf een luxe wagen hoeft te kopen!

Neem contact op met Y-Drive

Klinken de chauffeursdiensten van Y-Drive u ook als muziek in de oren? Neem dan gerust eens contact op om de mogelijkheden voor een prive chauffeur voor uw ritten te bespreken. Uiteraard kunt u ook meteen een offerte opvragen voor de diensten die u nodig hebt.