Vip Vervoer

Niets beter dan VIP-vervoer om gasten op uw evenement of feest in te watten te leggen en ook dat bieden we bij Y-Drive. VIP-vervoer gaat een paar stappen verder dan transport door een gewone taxichauffeur en zorgt voor een uiterst aangename en zelfs onvergetelijke ervaring. Bij Y-Drive zijn we bedreven in het leveren van VIP-vervoer van de hoogste plank, zodat zelfs gasten met de hoogste verwachtingen niet anders kunnen dan tevreden zijn.

Voordelen vip vervoer van Y-Drive

Betrouwbaarheid

U kunt erop vertrouwen dat uw gasten op tijd en efficiënt op hun bestemming zullen aankomen.

Klantvriendelijkheid

De eisen en wensen van de klant staan bij ons altijd voorop en we staan voor een maximaal comfort.

Professionaliteit

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, letten wij op elk detail. Zodat de diensten vlekkeloos verlopen.

Waarom kiezen voor VIP-vervoer?

VIP-vervoer is voor speciale gasten, dus het spreekt voor zich dat u ze extra verwent. Bij Y-Drive bent u alvast zeker van een complete service, met alles erop en eraan. Hieronder komt u te weten waarom u zou moeten kiezen voor VIP-vervoer bij Y-Drive.

1. Perfect voor evenementen

VIP-vervoer is precies wat het woord zelf zegt: uw gasten of artiesten worden door hun eigen chauffeur opgehaald en in een klassewagen naar hun bestemming gebracht. Het resultaat is dat ze gegarandeerd veilig, comfortabel en in een goede stemming op uw happening of event aankomen.

VIP-vervoer is vooral interessant als u een groot evenement organiseert en uw gasten al van zodra ze de deur uitstappen in de watten wilt leggen. Door een meer dan presentabele chauffeur opgehaald worden is immers veel beter dan zelf moeten rijden. 

Organiseert u een groot feest of een evenement? Dan is VIP-vervoer precies de goede vorm van transport om een complete VIP-behandeling in te zetten. Ook voor muzikanten die optreden is dit een uitstekende oplossing.

2. VIP-vervoer met klasse

Nog een goede reden om te kiezen voor VIP-vervoer bij Y-Drive? U bent zeker dat de eerste indruk positief is. Wij werken immers enkel met chauffeurs van het hoogste niveau, die op alle vlakken aan de verwachtingen voldoen:

  • Een discrete aanpak met de nodige afstand
  • Vriendelijkheid en beleefdheid staan centraal
  • Een behulpzame service, bijvoorbeeld bij het inladen van bagage of instrumenten 

Daarbij hoeven uw gasten of artiesten zelfs niet hun eigen deur te openen, want ook dat doet hun chauffeur voor hen. Kortom, een complete service die het evenement of feest voor uw speciale gasten al vanaf de eerste minuut onvergetelijk maakt.

3. Chauffeurs met ervaring

Nog beter dan een chauffeur die iets van etiquette weet, is een chauffeur die ook effectief veilig en verantwoord rijdt. Alle chauffeurs bij Y-Drive weten waar ze mee bezig zijn en hebben verstand van VIP-vervoer. Daarbij beschikken ze over alle nodige ervaring om in elke situatie de best mogelijke service te leveren.

 

Een VIP-chauffeur moet vooral vriendelijk zijn, maar ook een zekere discretie tonen bij de omgang met zijn of haar klanten. Ook op dat vlak bent u bij Y-Drive zeker van de beste service. Al onze chauffeurs houden altijd de nodige professionele afstand en zorgen op die manier voor een luxeservice waar zelfs de meest hoogstaande gasten van staan kijken. Het gevolg is dat het vervoer voor uw gasten zo veel aangenamer is.

4. Het beste comfort aan boord

Hoe goed de service van een VIP-chauffeur ook mag zijn, de kwaliteit van de rit hangt natuurlijk ook af van het comfort van de wagen zelf. Bij Y-Drive laten we niets aan het toeval over en dat betekent dat we voor elke situatie precies de goede wagen hebben:

 

  • V-klasse: een ruime minivan voor tot zeven personen, de standaardwagen bij Y-Drive en vooral geschikt voor het vervoeren van bijvoorbeeld bands of grotere groepen VIP-gasten.
  • S-klasse: een luxeauto die niet alleen heel wat beenruimte, maar ook een luxueuze uitstraling in petto heeft. Dit model behoort niet voor niets tot de beste die Y-Drive te bieden heeft.
  • 7-serie: deze BMW leent zich perfect voor VIP-vervoer op alle niveaus. Of uw gasten nu onderweg een praatje willen slaan of geconcentreerd willen werken en brainstormen, alles kan in deze wagen. Die veelzijdigheid maakt hem dan ook een goede optie voor eender welke soort VIP-gasten.

Ons wagenpark voor vip vervoer

Mercedes-Benz S-Klasse

De Mercedes-Benz S-Klasse is het paradepaard van onze vloot. Ook in deze luxe-sedan uit de topklasse is voldoende beenruimte aanwezig voor passagiers. Als u of uw gezelschap vervoerd wordt in dit voertuig, bent u verzekerd van een comfortabele, maar zeker ook stijlvolle rit. Deze Mercedes-Benz kan tot 3 passagiers en 3 koffers tegelijk vervoeren.

Bmw 7-serie

BMW 7-serie

De BMW 7-serie is een van onze luxe-sedans uit de topklasse. Uiteraard is ook dit voertuig voorzien van comfortabele zetels, waardoor u volledig tot rust kunt komen of juist nog even wat werk kunt verrichten. De BMW 7-serie is een stijlvolle en statige auto waarin tot wel 3 personen en 3 volwaardige koffers tegelijk vervoerd kunnen worden. Een indrukwekkende aankomst is gegarandeerd met een luxewagen als deze.

Mercedes V-class

Mercedes-Benz V-Klasse

De Mercedes-Benz V-Klasse is onze luxeminivan die tot wel 7 passagiers comfortabel kan vervoeren. Ook voor baggage is in dit voertuig voldoende ruimte, aangezien deze tot wel 7 volwaardige koffers kan vervoeren. Deze stijlvolle minivan is dus ideaal voor bijvoorbeeld gelegenheden waarbij u shuttle service nodig heeft of wanneer u een grotere groep personen comfortabel wilt vervoeren.

Mercedes-Benz Luxe Sprinter

Onze Mercedes-Benz Luxe Sprinter is ideaal wanneer u een groot gezelschap dient te vervoeren. Deze luxe bus kan tot wel 16 passagiers en 30 koffers vervoeren. Ideaal dus voor een transfer met een grote groep of een langere rit waarin u (en uw gezelschap) nog wat werk dienen te verrichten.

De voordelen van vip vervoer bij y-drive

VIP-vervoer is duidelijk een slimme zet als u uw gasten of artiesten een onvergetelijke ervaring wilt laten beleven, nog voor het evenement start. Misschien vraagt u zich af wat Y-Drive precies anders maakt dan andere chauffeursdiensten? Hieronder krijgt u de antwoorden:

  1. Comfort komt eerst

Welk type vervoer u ook kiest, altijd bent u zeker van het best mogelijke comfort. Dit is niet alleen te danken aan het gebruik van klassewagens die tot in de kleinste details zijn verzorgd. Ook de uitstekende service van ervaren en gepassioneerde chauffeurs draagt daaraan bij. Wij willen immers vooral dat u of uw gasten zich goed voelen tijdens de rit.

  1. Altijd beschikbaar

Daarbij zijn de chauffeurs van Y-Drive altijd beschikbaar, zodat u in elke mogelijke situatie geniet van VIP-vervoer van kwaliteit. Of het nu gaat om een feest dat tot in de vroege uurtjes duurt of een groots evenement tijdens de week, alles kan. Dat geeft u in elk geval al heel wat gemoedsrust.

  1. Voor elke situatie het beste vervoer

Zoekt u snel een chauffeur om naar de luchthaven te rijden? Of heeft u eerder behoefte aan ceremonievervoer met alles erop en eraan? Misschien wilt u wel een beroep doen op een chauffeur voor zakelijk transport? Wat de situatie ook mag zijn, bij Y-Drive is het mogelijk. Diversiteit is een van onze sterke punten en we zijn er trots op.

  1. Stipt op tijd

Ten slotte bent u zeker dat uw chauffeur in elke mogelijke situatie op tijd komt. Stiptheid is altijd van belang, vooral als u bijvoorbeeld een belangrijk evenement bijwoont of een vlucht moet halen. Vertrouwt u op Y-Drive? Dan komt u geen minuut te laat.

Offerte Vip vervoer