Deluxe bus met chauffeur

Met onze deluxe bus trakteert u 17 personen op een exclusieve en comfortabele reis. Of u nu op zoek bent naar een minibus voor zakelijk gebruik of voor feestelijke gelegenheden, onze Mercedes Sprinter garandeert u een zorgeloze rit. Deze high-end VIP-bus is van alle gemakken voorzien en bovendien een lust voor het oog. Uw zakenrelaties, medewerkers of vrienden en familieleden zullen aangenaam verrast zijn als onze chauffeur deze chique wagen voor hun neus parkeert.

Voordelen van Y-Drive

Betrouwbaarheid

U kunt erop vertrouwen dat uw gasten op tijd en efficiënt op hun bestemming zullen aankomen.

Klantvriendelijkheid

De eisen en wensen van de klant staan bij ons altijd voorop en we staan voor een maximaal comfort.

Professionaliteit

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, letten wij op elk detail. Zodat de diensten vlekkeloos verlopen.

Waarom onze Deluxe bus

De ruime, lederen zetels, de donker-getinte ramen, moderne LED-verlichting en veel andere exclusieve extra’s van de luxueuze minibus dragen bij aan een ware vip-beleving. Omdat onze deluxe bus ook is voorzien van enkele handige tafeltjes, is deze uitermate geschikt voor vergaderingen onderweg. Zo verliezen u en uw zakenrelaties geen kostbare tijd. Desgewenst kunt u er zelfs voor kiezen om onderweg hapjes en drankjes te nuttigen. Wanneer u tijdig aangeeft van deze optie gebruik te willen maken, zullen wij ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt onderweg. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw gezelschap en het doel van uw reis! Onze deluxe bus voor 16 personen is geschikt voor diverse doeleinden, zoals:

 

 • Zakelijke bijeenkomsten
 • Teamuitjes / Bedrijfsuitstappen
 • Executive meetings
 • Evenementen
 • Artiestenvervoer
 • Huwelijksfeestjes en andere ceremonieën
 • Dagtrips

 

Ultiem comfort met onze deluxe minibus

Onze Mercedes-minibus is specifiek ingericht om grotere groepen passagiers zo comfortabel mogelijk naar hun bestemming te brengen.
Om u en uw zakenrelaties of gasten van optimaal comfort te voorzien, hebben we onze deluxe minibus uitgerust met enkele speciale details:

Verstelbare lederen zetels

Zeker voor langere reizen is zitcomfort essentieel. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze vip minibus te voorzien van exclusieve lederen zetels. De matzwarte lederen bekleding geeft de deluxe minibus een chique uitstraling en voelt prettig aan.

Om ervoor te zorgen dat alle passagiers zo aangenaam mogelijk kunnen zitten tijdens hun reis, hebben we de luxe zetels voorzien van een verstelbare hoofdsteun. Dit maakt de zetels comfortabel voor verschillende lichaamstypen en zithoudingen. De dubbele stoelen hebben ook een verstelbare rugleuning, voor nog meer zitcomfort. Ideaal voor een dutje onderweg.

De vip-bus is voorzien van 16 zitplaatsen voor passagiers achterin, plus een extra stoel voorin voor een gids, naast de chauffeursstoel. In totaal kunt u dus met 17 personen gebruikmaken van deze deluxe minibus.

Tafeltjes met cupholders

Onze deluxe minibus is voorzien van één rij stoelen met tafeltjes. Deze stevige tafeltjes zijn zeer geschikt om met enkele personen aan te overleggen tijdens de rit.

Wilt u daarbij genieten van een flesje water of een kop koffie? Dan plaatst u deze eenvoudig in de ingebouwde cupholders.

Als u tijdig reserveert, kunnen wij ervoor zorgen dat de gewenste drankjes voor u aan boord van de bus zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Donkergetinte panoramische ramen

Zonder donkergetinte ramen is een vip-minibus niet compleet. Deze beschermen u en uw medereizigers tegen nieuwsgierige blikken naar binnen, zodat u in alle privacy van uw reis kunt genieten.

Ondertussen verschaffen deze panoramische ramen u perfect zicht op de buitenwereld. Ideaal als u even wilt opladen door onderweg van het uitzicht te genieten. De dubbele beglazing en uitstekende isolatie van onze deluxe bus houden de temperatuur in de bus aangenaam.

Ze houden zowel kou als warmte van buiten tegen, zodat u in alle jaargetijden kunt rekenen op een optimaal binnenklimaat. De ramen zijn bovendien voorzien van gordijnen, zodat u desgewenst meer duisternis kunt creëren. Perfect voor een welverdiende powernap.

Airconditioning, verwarming en LED-verlichting

De bus is voorzien van airconditioning bij iedere zitplaats, evenals van krachtige verwarmingselementen. Zo wordt de vip bus nooit te warm of te koud.

Ook is de luxe minibus voorzien van LED-verlichting die zowel functioneel als stijlvol is. Iedere zitplaats is voorzien van een eigen LED-lichtje om lezen te vergemakkelijken. Dat is handig als er bijvoorbeeld nog wat werk gedaan moet worden. Als het donker wordt helpen blauwe LED-lampjes de bagagerekken zichtbaarder te maken, net als andere belangrijke plekken in de bus. Deze verlichting zorgt ook voor een moderne nachtclub-look die perfect is als u de minibus gebruikt voor feestelijke gelegenheden.

Diverse multimedia-voorzieningen

Onze vip-minibus is uitgerust met high-end multimediavoorzieningen.
Aan boord vindt u onder andere:

 • 19 inch lcd-scherm
 • een dvd-speler
 • USB-poort(en)
 • USB-oplaadpunten ter hoogte van elke rij zetels
 • HDMI-poort
 • versterker
 • microfoon voor de gids
 • luidsprekers bij de zitplaatsen

Onze vip bus is compact genoeg om makkelijk door het verkeer te manoeuvreren, maar ruim genoeg om 16 personen met ieder een eigen koffer comfortabel en veilig te vervoeren. Dit maakt de luxe minibus zeer geschikt voor gasten die extra kleding of andere artikelen mee willen nemen, zoals cadeaus. Voor huwelijken en andere feestelijke gelegenheden kunnen de ruime bagagecompartimenten dus ook goed van pas komen. Er is ruimte voor bagage binnenin de bus, boven de zitplaatsen. Hier vindt u tevens kledinghangers, die heel geschikt zijn om bijvoorbeeld jassen en colbertjes netjes op te hangen. Achterin de bus is bovendien extra ruimte voor bagage die u niet bij de hand hoeft te hebben.

Luxe vip bus voor zakelijk gebruik

Alle bovengenoemde eigenschappen maken onze vip-bus heel geschikt voor zakelijk gebruik. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan incentive reizen voor uw medewerkers of belangrijke zakenrelaties. Ook voor teamuitjes of bedrijfsuitstapjes is de vip minibus een uitstekend vervoermiddel. Overleg kan plaatsvinden aan de tafels, terwijl de multimediavoorzieningen u de mogelijkheid bieden om onderweg presentaties te laten zien. Op verzoek kunnen we er ook voor zorgen dat er hapjes en drankjes in de minibus aanwezig zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ontbijtmand, lunchpakketten of koffie en thee? Wilt u van deze optie gebruikmaken, dan is tijdig reserveren wel gewenst. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

High-end vip minibus voor speciale gelegenheden

Ligt er een speciale gebeurtenis in het verschiet? Onze vip bus met chauffeur tilt uw feestelijke gelegenheid naar een onvergetelijk hoog niveau! Laat uzelf en uw gasten bijvoorbeeld in stijl vervoeren naar evenementen. Ook voor een huwelijksceremonie, doopceremonie of trouwdag is een deluxe minibus uitermate geschikt. Door gebruik te maken van de multimediavoorzieningen aan boord kunt u bijvoorbeeld foto’s van het gelukkige paar laten zien, of ze trakteren op een liedje of gedicht door de microfoon. Met een tapasmand of bijvoorbeeld gekoelde champagne begint het feest al voordat u uw bestemming heeft bereikt. Neem contact op voor meer informatie over catering in uw minibus of vraag een offerte aan.

Ook voor dagjes uit met vrienden en familie is de vip-bus de perfecte keuze. Denk bijvoorbeeld aan een citytrip of een ander uitje met een wat grotere groep mensen. Onze professionele en hulpvaardige chauffeurs nemen u alle werk uit handen, zodat iedereen optimaal van de dag kan genieten.

Tot slot is de vip bus ideaal voor het vervoeren van artiesten. Ze kunnen zich onderweg voorbereiden op hun optreden en achteraf comfortabel uitrusten. Er is voldoende ruimte voor instrumenten en bijvoorbeeld kostuums.

Offerte Vip Bus vervoer

De nodige luxe & comfort, speciaal voor u

Wilt u meer weten over het huren van een deluxe bus met chauffeur bij y-drive?
Neem dan nu contact met ons op via telefoon, e-mail of een contactformulier, of vraag direct een offerte aan.