Zakenvervoer

Goed zakelijk vervoer is een must als u het succes van uw bedrijf een boost wilt geven. Waarom? Omdat dat succes afhankelijk is van de relatie met uw klanten, medewerkers en externe zakenrelaties. Wanneer deze sleutelfiguren zich gewaardeerd voelen, geven ze u loyaliteit in de plaats.

Y-Drive is dé service om die waardering te tonen, in de vorm van klassevervoer met comfortabele en luxueuze wagens. Wat kunt u nu verwachten van zakelijk vervoer bij Y-Drive?

Voordelen zakenvervoer van Y-Drive

Betrouwbaarheid

U kunt erop vertrouwen dat uw gasten op tijd en efficiënt op hun bestemming zullen aankomen.

Klantvriendelijkheid

Klant is koning, ook bij Y-Drive. Dit betekent een complete service en een maximaal comfort bij elke rit.

Professionaliteit

Details maken het verschil en dat is waarom onze chauffeurs en medewerkers een uiterst professionele service aanbieden.

Zakenvervoer met chauffeur in een klassewagen

Bij Y-Drive wordt uw klant of zakenrelatie door een van onze ervaren privéchauffeurs opgepikt, precies op het afgesproken tijdstip. Bagage mee? Geen probleem, want ook dat neemt de chauffeur voor zijn of haar rekening door alle spullen respectvol en netjes in de koffer te plaatsen. Vervolgens houdt de chauffeur de deur open, waarna de klant plaatsneemt in het uiterst comfortabele voertuig.

Nog een voordeel? De klant geniet in elke situatie van een luxewagen en een complete service:

 • luchthavenvervoer
 • transport naar een congres
 • vervoer naar een kantoor

Y-Drive zakenvervoer: meer dan gewoon personen transport

In de zakelijke wereld is tijd geld en dat betekent dat elke minuut telt. Bij Y-Drive beseffen we dat maar al te goed. Onze klanten hebben dan ook altijd de mogelijkheid om tijdens hun rit een beetje te werken of de ogen even te sluiten, zodat ze volop gebruik maken van hun tijd.

Stress uit de weg gaan, dat is essentieel voor een drukbezet zakenmens en onze professionele chauffeurs helpen daarbij. Onze klanten hebben geen last van verkeersstress en komen dus in een goede stemming aan op hun bestemming. Kortom, zakenvervoer bij Y-Drive biedt de ultieme combinatie van vrijheid en comfort.

Ons wagenpark voor zakenvervoer

Mercedes-Benz S-Klasse

De Mercedes-Benz S-Klasse is het paradepaard van onze vloot. Ook in deze luxe-sedan uit de topklasse is voldoende beenruimte aanwezig voor passagiers. Als u of uw gezelschap vervoerd wordt in dit voertuig, bent u verzekerd van een comfortabele, maar zeker ook stijlvolle rit. Deze Mercedes-Benz kan tot 3 passagiers en 3 koffers tegelijk vervoeren.

Bmw 7-serie

BMW 7-serie

De BMW 7-serie is een van onze luxe-sedans uit de topklasse. Uiteraard is ook dit voertuig voorzien van comfortabele zetels, waardoor u volledig tot rust kunt komen of juist nog even wat werk kunt verrichten. De BMW 7-serie is een stijlvolle en statige auto waarin tot wel 3 personen en 3 volwaardige koffers tegelijk vervoerd kunnen worden. Een indrukwekkende aankomst is gegarandeerd met een luxewagen als deze.

Mercedes V-class

Mercedes-Benz V-Klasse

De Mercedes-Benz V-Klasse is onze luxeminivan die tot wel 7 passagiers comfortabel kan vervoeren. Ook voor baggage is in dit voertuig voldoende ruimte, aangezien deze tot wel 7 volwaardige koffers kan vervoeren. Deze stijlvolle minivan is dus ideaal voor bijvoorbeeld gelegenheden waarbij u shuttle service nodig heeft of wanneer u een grotere groep personen comfortabel wilt vervoeren.

Mercedes-Benz Luxe Sprinter

Onze Mercedes-Benz Luxe Sprinter is ideaal wanneer u een groot gezelschap dient te vervoeren. Deze luxe bus kan tot wel 16 passagiers en 30 koffers vervoeren. Ideaal dus voor een transfer met een grote groep of een langere rit waarin u (en uw gezelschap) nog wat werk dienen te verrichten.

Nog meer voordelen van zakelijk vervoer bij Y-Drive

 • Tijd en stress besparen:
  Drukbezette zakenmensen beseffen dat hun tijd kostbaar is. Het voordeel? Bij Y-Drive genieten klanten van een complete service zonder stress op de weg, bij het vinden van een parkeerplaats en meer. Zo richten ze zich op hun werk of nemen ze een momentje rust. Moet u nog een belangrijk telefoontje doen of een vergadering voorbereiden? Ook dat kan tijdens de rit.

 

 • Kennis van lokale wegen:
  Onze chauffeurs kennen de lokale wegen, drukke en minder drukke routes en alternatieve wegen als hun broekzak. Vooral in grote steden is dat belangrijk, zoals Brussel en Antwerpen. Het gevolg is dat uw chauffeur probleemloos navigeert door de drukste straten en files vermijdt. Hierdoor bespaart u nog meer tijd en stress!

 

 • Ook op weg comfortabel en productief:
  Misschien wel het belangrijkste voordeel van zakelijk vervoer met een eigen chauffeur is dat u de tijd die u normaal achter het stuur doorbrengt nu kunt gebruiken om te rusten of taken te doen. De ontspannen omgeving in de auto maakt dat nog gemakkelijker. Productief zijn of even tot rust komen kan dus ook als u in de auto zit.

 

 • Geld besparen:
  Hoewel u voor zakenvervoer bij Y-Drive natuurlijk betaalt, kunnen uw zakenrelaties er wel degelijk geld mee besparen. Ze hoeven immers zelf niet te rijden of te parkeren, waardoor ze meer tijd over hebben voor hun core business. Nog een voordeel? Klanten genieten vaak van lagere tarieven op verzekeringen bij internationale zakenreizen, ten minste als ze daarvoor een professionele chauffeursservice gebruiken.
 • Veiligheid staat eerst:
  Ervaring is een sterke troef van de chauffeurs bij Y-Drive, ook als het gaat om zakenvervoer, dankzij een langdurige rijvaardigheidstraining en een complete kennis van de geldende verkeersregels. Zo bent u zeker van een betrouwbare en veilige service, waardoor uw zakenrelaties of medewerkers niet alleen op tijd, maar ook veilig op hun bestemming aankomen.

 

 • Discreet en vertrouwelijk:
  Vertrouwelijke gesprekken zijn de norm in de sfeer van bedrijven en grote organisaties, iets wat onze chauffeurs bij Y-Drive zeker begrijpen en waarvoor ze altijd respect hebben. Alle gesprekken die uw zakenrelaties, medewerkers of andere personen voeren, blijven vertrouwelijk en dat is toch al een zorg minder voor u.

 

 • Flexibiliteit en beschikbaarheid:
  Zakenvervoer is vaak nodig op momenten waarop het niet voorzien is. In dat geval is Y-Drive de perfecte oplossing. Onze chauffeurs staan altijd voor u klaar om:

  • Een zakenrelatie naar de luchthaven te brengen
  • Klanten naar een vergadering te brengen
  • Onverwachts transport te regelen

  Kortom, de ervaren chauffeurs van Y-Drive bewegen altijd mee met uw persoonlijke behoeftes en de wensen en noden van uw zakenrelaties, klanten of medewerkers.

 

 • Positief voorkomen:
  Zakenvervoer is niet alleen van functioneel belang om klanten, zakenrelaties of medewerkers tijdig op de plaats van bestemming te brengen. Er komt eveneens een stukje imago bij kijken en dat betekent dat Y-Drive ook daar aandacht aan besteedt. Al onze chauffeurs zijn netjes gekleed, hebben een verzorgd voorkomen en helpen uw klant of medewerker op een hoffelijke, beleefde manier. Kortom, precies de extra finishing touch die nodig is om het zakenvervoer met chauffeur nog comfortabeler te maken.

Zakenvervoer met chauffeur bij Y-Drive in Brussel, Antwerpen en meer

Luxe zakenvervoer is een must als u wilt dat uw klant, medewerker of zakenrelatie zich helemaal op zijn of haar gemak voelt onderweg. Zij genieten niet enkel van een complete, discrete service met een focus op hoffelijkheid en efficiëntie, maar ook van een uitgebreide keuze aan voertuigen, voor elk wat wils.

Nog een belangrijk voordeel van luxe zakenvervoer bij Y-Drive? Onze chauffeurs staan overal voor u klaar, of uw klant nu dringend naar de luchthaven moet in Brussel of onverwachts transport nodig heeft naar een vergadering in hartje Antwerpen. Natuurlijk behoren ook andere steden tot het bereik van onze chauffeurs, zodat u zich alvast geen zorgen hoeft te maken over het transport van uw klant of medewerker.

Die flexibiliteit draagt nog verder bij aan de service van Y-Drive en zorgt voor betrouwbaar transport met het nodige comfort en dus een echte luxe-ervaring voor uw klanten. Neem contact op met Y-Drive voor meer info over luxe zakenvervoer, de mogelijkheden en prijzen!

Offerte Zakelijk vervoer

Uw klanten, zakenrelaties en medewerkers zijn de sleutelfiguren van uw bedrijf. Voelen ze zich gewaardeerd? Dan geven ze u heel wat terug en kunt u rekenen op hun loyaliteit. Y-Drive biedt u dé manier om uw appreciatie te tonen: vervoer hen met stijl in de meest comfortabele en optimale omstandigheden. Kies voor zakenvervoer door Y-Drive !