Zakenvervoer

Uw klanten, zakenrelaties en medewerkers zijn de sleutelfiguren van uw bedrijf. Voelen ze zich gewaardeerd? Dan geven ze u heel wat terug en kunt u rekenen op hun loyaliteit. Y-Drive biedt u dé manier om uw appreciatie te tonen: vervoer hen met stijl in de meest comfortabele en optimale omstandigheden. Kies voor zakenvervoer door Y-Drive!

Zakenvervoer met privéchauffeur in een klassewagen

Een van onze vriendelijke en ervaren privéchauffeurs  pikt uw klant, zakenrelatie of medewerker stipt op het afgesproken tijdstip op. Hij of zij plaatst de bagage ordelijk en respectvol in de koffer en houdt de deur open voor de passagier. Heeft die comfortabel plaatsgenomen in een van onze luxueuze wagens? Dan brengt onze privéchauffeur hem veilig en zonder omwegen naar zijn bestemming (luchthaven , congres, kantoor …).

Luxueus zakenvervoer voor aangename verplaatsingen

Kiest u voor het zakenvervoer van Y-Drive? Dan bent u er zeker van dat uw klanten, zakelijke contacten of werknemers een aangename tijd zullen doorbrengen in de wagen. Een beetje werken op de achterbank? Of gewoon even de ogen laten rusten? Het kan allemaal. Mensen die in onze luxewagens stappen, bepalen helemaal zelf hoe ze hun verplaatsing willen doorbrengen. Eén ding is zeker: van verkeersstress zullen ze geen last hebben.

Zakenvervoer

Een privéchauffeur voor elke gelegenheid

Y-Drive heeft niet alleen veel ervaring in zakenvervoer, maar is ook gespecialiseerd in:

Offerte Zakelijk vervoer

Uw klanten, zakenrelaties en medewerkers zijn de sleutelfiguren van uw bedrijf. Voelen ze zich gewaardeerd? Dan geven ze u heel wat terug en kunt u rekenen op hun loyaliteit. Y-Drive biedt u dé manier om uw appreciatie te tonen: vervoer hen met stijl in de meest comfortabele en optimale omstandigheden. Kies voor zakenvervoer door Y-Drive !

Datum en uur

Voor welke datum en uur wenst u zakelijk vervoer aan te vragen?
Aantal personenLocatieDatum en uur retour (indien nodig)

Voor welke datum en uur wenst u retour aan te vragen?