Valetparkingservice

Komen uw genodigden, bezoekers of vips met hun eigen wagen naar uw evenement? Wilt u hun het ongemak en de tijd besparen van een parkeerplaats zoeken? En hecht u veel belang aan hun optimale beleving van uw event? Dan kiest u voor de valetparkingservice van Y-Drive. Want daarmee stappen uw gasten rechtstreeks van hun wagen op de rode loper.

Valetparkingservice: stijlvol aankomen en vertrekken

Wanneer uw gasten met hun wagen bij de ingang van uw evenement aankomen, staan onze valetparkingservicechauffeurs klaar om hen te verwelkomen en de deur voor hen te openen. Hebben uw gasten hun entree gemaakt? Dan brengen onze chauffeurs hun wagen veilig naar een parkeerplaats. Willen uw gasten vertrekken? Dan rijden onze chauffeurs hun wagen voor en openen ze de deur. Zo kunnen uw gasten gemakkelijk plaatsnemen en in stijl terugkeren naar huis. 

Uw partner voor alle personenvervoer

Y-Drive is gespecialiseerd in alle soorten personenvervoer. Wij zijn niet alleen uw partner voor valetparkingservice, maar ook voor:

Offerte Valetparkingservice

Komen uw genodigden, bezoekers of vips met hun eigen wagen naar uw evenement?
Wilt u hun het ongemak en de tijd besparen van een parkeerplaats zoeken? En hecht u veel belang aan hun optimale beleving van uw event? Dan kiest u voor de valetparkingservice van Y-Drive. Want daarmee stappen uw gasten rechtstreeks van hun wagen op de rode loper.

Datum en uur

Voor welke datum en uur wenst u ceremonievervoer aan te vragen?
Aantal voertuigenLocatie